Baischa is nu meer dan 12 jaar en een beetje op rust. Tot verleden jaar zag je Jessie en hem op wedstrijden PG2. Hij werkt nog steeds zeer graag, maar doet nu alleen nog training. Slque Sunny speelt met dezelfde overgave wedstrijden. Zoals Jessie zegt, weer een echte werker. Een waardige opvolger voor Xyben en Baicha die hem voorgingen in wedstrijden. Bacha Bedankt eigenaars van deze Gehoorzaamheid honden. Prachtig werk hebben jullie geleverd met jullie lievelingen. Sommigen werken nog, sommigen zijn op rust. Spijtig zijn er ook die niet meer onder ons zijn, maar ook zij verdienen hun plaats hier op de site.
Vvaldi
Chadi
GiBlues
Vivaldi (Silque Unique & Silque Tenza)was de eerste Bordercollie waar France GP mee speelde. Haar zoon werkte met hem tot zijn eerste jaar PG2. Hij speelde tot 2008. Wij zagen Valdi met Dylan op de beker, later met France in de Grote prijs. De laatste keer op zijn 11 jaar. Hij is niet meer en word nog steeds gemist. Chadwick (Silque Zensation & Silque Xena) was dan de volgende pup , die France opvoede tot een prima werker. Ook hij werkte met succes in PG2. Chadi heeft France veel te vroeg verlaten. Gi’ke (volle broer v Chadwick) is dan de derde BC van France geworden. Op 20 juni 2009 sluiten zij debutanten af met een 1ste pl 100/100. Na een jaar in pg1 en later pg2 ging France Flyball met hem doen, wat prima gaat met zijn temperament. DE 4de BC kwam 4 jaar geleden bij hen. Bucky, broer van Sunny.
Bucky
Xyben was de eerste Silque BC die bij Jessie ging wonen. Zij waren een prachtig team. Hij ging in 2009 “op pensioen” en heeft nog Baicha en later Sunny mee opgevoed. Ook hij word nog alle dagen gemist.
Arjani, zoon van Silque Unique is door Marina zelf gefokt. Na 1 jaar ging hij naar PG1 waar hij zo goed werkte dat hij geselecteerd waren voor de beker van Be¨lgië. In 2007 gingen zij naar PG2 na een jaartje ertussen uit. In 2010 droeg hij de fakkel over aan Hilke. Arjani word nog altijd zo gemist R.I.P. 12/2014 Hilke (Solo é Silque Discovery-’09) speelde in 2010 het brevet. Na een jaartje , augustus 2011 , speelde ze in PG. Zij was toen ook geslecteerd voor de beker v België. Ondertussen ,2013, heeft Hilde een zoontje gegeven met onze Moby, die nu ook goed bezig is in PG1. Chui, (Kess é&Silque Abby, ‘03) behaalde in 2005 zijn brevet. Als jongste , 9 m ,werd hij eerste. Als een stoomtrein gingen zij vlug naar PG1 waar ze na 1 jaar al meedingden in de beker van België. Een 7de plaats was het prachtige resultaat. Vanaf 2008 werkten zij in PG2 R.I.P. 2013 Fido, (Kess & Caro) is de lieveling van de famillie, maar vooral van zijn baasje Emely. Vanaf haar 11 jaar heeft zij hem opgevoed met hulp in HS Kravaalbos. Zij behaalden in 2009 het brevet GP en ook TAP agility . Emely was toen 13 jaar, pracht van een prestatie van zo’n jonge dame. Danko, (DJ & Blisje)    Ann bewees dat ze een Bordercollie vlug doorhad. Na zeer korte tijd spelen ze al in PG2 Guiness (Belleque & DJ) SILQUE gehoorzaamheid